Zwembaden.

Wij bouwen zwembaden die de tand des tijds trotseren.

Het zijn bouwkundige zwembaden of Niveko monoblok zwembaden waar jullie met het ganse gezin tientallen jaren van zullen genieten. In alle kleuren en geuren, skimmerbad, infinity of overloop. Rondom afgewerkt met tegels ? Met hout ? Of een combinatie ?

Maak deze reis met ons, de eindbestemming zal adembenemend zijn.

Want daar gaan we voor. Tevreden klanten.

Luisteren.

Wij zitten boordevol ideeën. Wij zitten boordevol energie.
Maar eerst luisteren wij graag naar jullie. Wat is jullie plan, wat is jullie droom, wat is jullie idee ?

Daar spelen wij op in, daar gaan wij verder op werken, op maat van jullie idee, jullie ruimte en jullie bugdet.

Service.

Wij zijn er voor jullie. Voor de werken. Tijdens de werken. Na de werken.

Swim at Home werkt enkel met specialisten. Ons team heeft vele jaren ervaring : in zwembaden bouwen én in het water helder en gezond houden.

Wij zijn flexibel. Jullie zwembad, jullie terrassen, jullie spa of bubbelbad en zoveel meer. Laat het aan ons over. Jullie hoeven enkel te genieten.

Werkwijze.

Elk verhaal is anders, elk zwembad is anders. Wij zijn heel flexibel. Maar het verloop van eerste contact tot afgewerkt zwembad kan bijvoorbeeld op deze manier:

#1

STAP 1

Na een eerste contact maken wij een afspraak bij u ter plaatse. Wij bekijken de situatie en bespreken de mogelijkheden en uw wensen.
Wij maken een offerte op en nodigen u uit.

#2

STAP 2

U komt langs in ons inspiratiekantoor met showroom zwembad te Torhout, waar wij samen de offerte overlopen. Ter plaatse toon ik met welke materialen wij werken, hoe de technische installatie eruit ziet en op welke details wij allemaal letten. Indien gewenst kunnen we ook nog projecten bij andere klanten bezoeken.

#3

STAP 3

Wij finetunen de offerte voor u, overlopen samen alle details, we leggen de definitieve materiaal keuzes vast en bespreken de timing voor de uitvoering van het project. U keurt de offerte goed. Nu kunt u echt beginnen dromen over dat mooie zwembad !

#4

STAP 4

Wij beginnen aan de bouw van jullie droom en doen dit met volle goesting en met zin voor detail. Alexander volgt alles voor jullie persoonlijk op van nabij en ziet toe op het goed verlopen van alle werken.

#5

STAP 5

Het zwembad is klaar, het water is gevuld en Alexander geeft jullie een precieze uitleg over hoe alles werkt en hoe je ten volle en zonder zorgen van dit zwembad kan genieten. U krijgt tevens een gedrukte gebruikershandleiding.

#6

STAP 6

Indien gewenst staan wij in, a.d.h.v. een vooropgesteld onderhoudscontract, voor het ‘in form houden’ van jullie zwembad door op vooraf afgesproken tijdstippen meerdere keren per jaar langs te komen om zwembad en installatie te onderhouden. Uiteraard blijven wij steeds bereikbaar voor vragen en oplossingen en uiteraard kunnen wij ook steeds in regie werken om defecten die buiten de garantie vallen op te lossen.

Wij zijn trotse partner van Niveko zwembaden. Bezoek gerust hun website voor alle info: niveko-pools.com

INTERESSE OF VERDERE VRAGEN? 

Contacteer ons