Doordacht.

Een zwembad is de toekomst. Verbruik moet beperkt worden. Wij gaan voor minder verbruik. Minder water, minder energie, minder kosten.

Dit kan, door gebruik van de juiste materialen en door een stapje vooruit te denken. Wij zitten 20 jaar in het vak en dat zal je merken. Onze expertise is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Wij vertellen er graag alles over.

Respect voor milieu.

Het zijn op zijn minst gezegd turbulente tijden. Klimaat en milieu zijn niet meer weg te denken uit de hoofden. De nieuwe technologieën ook niet. Een zwembad hoeft niet meer de energieverslinder te zijn die hij vroeger misschien was.

MINDER WATER!

Met water moeten we ook verstandig omspringen. Wist je bijvoorbeeld dat een ingebouwd zwembad minder water verbruikt in vergelijking met verschillende jaren de opblaasbadjes uit te zetten?

Trouwens naar waterverbruik toe zijn er ‘trucs’ om dit te beperken. En er zijn verschillende soorten zwembaden. De één verbruikt of verspilt veel minder water dan de ander.

Wij gaan zorgen dat jullie zich niet schuldig hoeven te voelen over jullie zwembad, wij vertellen er graag alles over.

GROENER!

  • Wij werken graag met frequentie gestuurde circulatiepompen : tot 90% energiebesparing!
  • Wij werken enkel met full-inverter warmtepompen om het zwembad te verwarmen: tot 70% energiebesparing!
  • Wij werken met geactiveerd gerecycleerd glas (AFM) in onze filters: geladen korrels die het vuil naar zich toetrekken én milieuvriendelijk (gerecycleerd)!
  • Vraag naar onze solar pc lamellen afdekking: gratis warmte! Wist je trouwens dat met een afdekking 85% van de verdamping voorkomen wordt!?
  • Vraag naar ons chloorarm ontsmettingssysteem SAH hydrolyse plus: zwemmen in drinkwaterkwaliteit en geen lozing van chloorwater of water met zware metalen.
  • Verlichting in het zwembad is bij ons steeds LED.

FAQ.

Wij hebben 20 jaar ervaring in de waterbehandeling en de zwembaden. Wij hebben heel veel kennis en kunnen zeer veel tips geven. Hieronder enkele veelgestelde vragen (FAQ), contacteer ons zeker als je hulp nodig hebt !

INTERESSE OF VERDERE VRAGEN? 

Contacteer ons