Ons bedrijf Chill At Home is een spin-off van Swim At Home. Samen met onze partner uit Deerlijk, zijn wij hoofdverdeler én agent van het PORTCRIL gamma. Wij verdelen het ganse gamma spa’s, zwemspa’s en sauna’s van PORTCRIL.

Wij zijn kenners van het merk, en kunnen jullie wegwijs maken in de verschillende gamma’s binnen PORTCRIL. Want dat is de grote troef, PORTCRIL is een premium merk, maar heeft een spa voor ieders wens en voor ieders bugdet. De spa’s zijn steeds geproduceerd in Portugal, dit is heel belangrijk. Europese kwaliteit, heldere communicatie en wisselstukken die vlot verkrijgbaar zijn.

Kom de spa van jullie dromen bezichtigen in onze showroom(s) en ontdek zelf de kwaliteit en de details op gebied van esthetiek en design, die de PORTCRIL spa’s zo uniek en zo gegeerd maken.

PORTCRIL is een Europees bedrijf opgericht in 1996 en fabrikant van hoogwaardige componenten m.b.t. hydrotherapie : spa’s, zwemspa’s, hammams en sauna’s.

PORTCRIL maakt hun producten voor veeleisende klanten : het moet mooi én goed zijn. Dat is de insteek, dat is het doel en dat is het resultaat.

Portcril is fier te kunnen zeggen dat al de spa’s, sauna’s en stoomcabines werkelijk ‘made in Europe’ zijn, helemaal geproduceerd in het eigen bedrijf in Porto, Portugal.

Wij hebben een spa voor ieders budget en wens. Van spa met ergonomisch zalige zit- en ligplaatsen tot de ultra strakke design spa. Van plaats voor 2 personen tot 6 personen.

Ook de zwemspa’s, de sauna’s, de stoomcabines van Portcril kunnen wij aanbieden.

Er zijn tal van configuraties mogelijk op gebied van kleur, afwerking, jets.

Neem gerust ook een kijkje op www.portcril.com!

Vraag naar onze Portcril spa folder met onze volgende top modellen die wij op stock houden 

Enkele foto’s.

INTERESSE OF VERDERE VRAGEN? 

Contacteer ons